Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Καλύπτουμε ολόκληρη την Αθήνα και την υπόλοιπη Αττική, όπως επίσης αναλαμβάνουμε και μετακομίσεις προς οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας. Διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο με φορτηγά, καθώς και ανυψωτικά μηχανήματα, που διευκολύνουν τις μεταφορές! Εξασφαλίζουμε, για όλους μας τους πελάτες, υψηλή ποιότητα και προνομιακές τιμές.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν, εάν επιθυμείτε, το πακετάρισμα όλων των οικοσκευών σας.
Δίνουμε όλη μας την προσοχή σε εύθραυστα αντικείμενα, Η/Υ, γυάλινα σκεύη, καθώς και πίνακες. Υπάρχει επίσης δυνατότητα συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης επίπλων.

Επαγγελματίας και ειδικός ναυτιλιακός εργολάβος

Βρισκόμαστε στην 5η θέση των μεγαλύτερων αερομεταφορέων στην Ευρώπη, βρισκόμαστε σε αυτή την πορεία για περισσότερα από 35 χρόνια και συνεχώς ανεβαίνουμε. Είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία και πιστοποιημένη από πολλές χώρες, Γερμανία, Πορτογαλία, Γαλλία και Ιταλία.

Οι βασικές μας αξίες

Ευέλικτο Πρόγραμμα

Έχουμε διαφοροποιημένα χρονοδιαγράμματα, ευέλικτα προγράμματα

Προσιτό Πακέτο

Προσιτό για το πορτοφόλι όλων, χωρίς καμία διαφορά

Ειδική Προσφορά

Μερικές φορές έχουμε προσφορές, οπότε μείνετε συντονισμένοι

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να πηγαίνουμε όλο και πιο ψηλά, να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, σχεδιάζουμε να ανοίξουμε κάποιες εταιρείες στην Ελβετία και τη Νορβηγία.

Το όραμά μας

έχουμε το όραμα να επεκταθούμε όλο και περισσότερο, αλλά χωρίς να παίρνουμε ρίσκα, σκεφτόμαστε ήδη να πάμε στην Αμερική ή στην Ασία.

θέλετε να μάθετε ποιοι είμαστε?

Μάθετε περισσότερα στη σελίδα μας για να μας γνωρίσετε καλύτερα.